miercuri, 27 martie 2013

 Cu gandul la el...8-> 

   

 Te uiti la el pe ascuns, vezi cum zambesti si parca imaginea lui iti ramane intiparita in minte.. fara sa realizezi ca incet , incet se intipareste si in inima.Se uita la tine iti zambeste , si te crezi in poveste. Asa sunt indragostii la inceput, multa iubire, multa teama  de a recunoaste sentimentele, multe ganduri ciudate "ma iubeste?" " simte si el oare ceva pentru mine?" , multe scenarii noapte cand stam cu ochii pe pereti, multa gelozie cand il vedem cu amicele lui si multa dorinta de a sta cat mai mult cu el.

   Teoria e usara , dar practica te omoara. Zici ca nu vei face scenarii, dar o faci, spui ca nu te vei intreba daca te iubeste , dar numai asta ai in minte, zici la toata lumea ca nu etsi geloasa , dar in mintea ta deja are vreo 50 de adjective negative ( oaia :-" ),  te gandesti numai la el si totusi cand intreaba lumea spui alt numea spui alt nume, dar cu gandul inca la el.



   Si sunt asa frumoase acele momente cand va priviti fara sa realizati sau va intalniti intamplator si desi tot ce ziceti e  un simplu" buna" inima va zburda departe. Ai niste fruturasi ce alearga de peste tot in stomacul tau, iar  se uita in ochii tai si ramane blocat parca acei fluturasi se trasforma in niste fluturi imensi ce abia de mai incap , ai vrea sa te duci sa'l iei in brate , dar te abtii de teama de a nu te crede nebuna.
     Acesta e iubirea, sentimentul magic, pur, ce te face sa zbori fara aripi, sa vezi  soarele dincolo de nori si sa vezi pana si iarna  cand e frig si urat afara o vreme minutata  atat timp cat e  petrecuta cu el. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu