luni, 7 ianuarie 2013

                  Uneori doar sa spui " te iubesc" nu e totul





       Hmm.... mulţi spun ca sunt îndrăgostiţi si folosesc cuvine precum " te iubesc" , "eşti a mea/ al meu" ,dar simte doar unul sau chiar nici măcar unul dintre ei. Degeaba îi spui în fiecare seara un " te iubesc " doar pentru a scapa de gura lui/ei.Degeaba te prefaci ca iubeşti ,dacă nu o faci, iar ochii te dau de gol.
        Degeaba stai cu o persoana doar pentru a avea ocupaţie sau a-ti bate joc de ea , mai bine ai lăsa-o sa plece poate candva, undeva exista cineva care chiar o iubeşte si nu îi va zice niciodată " te iubesc " deşi o va simţi din simplu motiv ca îi va fi frica.Unii se iubesc atat de mult incat le este  teama sa fie împreuna doar pentru a nu strica prietenia dintre ei....iar alţii doar îşi bat joc.

       Degeaba aveţi o relaţie de vis fără certuri , despărţiri , lacrimi si gelozie, asta înseamnă doar o relaţie de faţadă.Într-o relaţie adevărată te certi pentru a-i cunoaste defectele si a le accepta drept calităţi, eşti gelos/geloasă pentru ca nu suporţi prezenta altcuiva langa persoana iubită, despărţirile înseamnă  sa realizati cat de puţin timp puteţi sta unul fără altul , iar lacrimile înseamnă fericirea pe care ti-o poate dărui acea persoana. 

      Degeaba stai langa persoana căruia îi spui "te iubesc" dacă gandul tău e numai la persoana ce îţi este pierdută în inima.Nu vei face nimic mai mult decat sa suferiţi amandoi.
                                   
      Asa ca accepta persoana pe care o iubeşti chiar dacă nu e cea mai populară persoana , sau cel mai frumos prinţ pentru toţi, dacă pentru tine e, asta e  tot ce citează.UNEORI A SPUNE "TE IUBESC" NU E TOTUL dacă nu poţi fi fericită zicand asta .

6 comentarii: